Hem canviat d'adreça!

Seràs redirigit automàticament a l'adreça nova en uns instants. Si això no passa, per favor visita
http://www.joventdelnord.net.

21 de desembre, 2007

NO ME TOQUES EL BARTOLO

Des del Bloc Jove pensem que al País Valencià, amb la censura que se li està imposant a TV3, estem vivint uns moments mai vistos en l’europa sense fronteres del segle XXI i que ens transporten a èpoques passades.

És per això, per la democràcia i per la llibertat d’expressió, que hem decidit llançar una campanya en favor de TV3 a les nostres terres, que portarà per nom: “No me toques el Bartolo”, com a resum de la voluntat popular de que no es clausure el repetidor que dona cobertura a les nostres comarques i que serveix d’enllaç amb els repetidors de València.

La nostra campanya tindrà dos vessants: La primera de conscienciació i difusió del missatge amb enganxines, cartells i accions mediàtiques amb joves d’altres col·lectius com JERPV o Valencians per TV3. Mentres que la segona part serà econòmica, amb un concert solidari, els beneficis del qual es destinaran íntegrament a col·laborar en el pagament de la multa que injustament se li ha imposat a Acció Cultural del País Valencià.

Aquesta censura que ens vol imposar la Generalitat Valenciana (mentres que el Ministeri d’Indústria mira cap un altra banda) suposa un atac tant a les llibertats de premsa i d’expressió com a la democràcia mateixa. Davant d'aquesta intolerable acció nosaltres, com a joves que ens estimem la cultura i la llibertat, no ens podem mantenir impassibles. Per això diem: No me toques el Bartolo!

Xavi Ochando
Secretari Bloc Jove Vila-real

Vicent Marzà
Secretari Bloc Jove Castelló de la Plana


* US ESPEREM A TOTS DEMÀ DISSABTE 22 A LA CASA DELS CARAGOLS PER A LA CONCENTRACIÓ CONTRA EL TANCAMENT DEL REPETIDOR DE 'LA CARRASQUETA' (ALACANT)