Hem canviat d'adreça!

Seràs redirigit automàticament a l'adreça nova en uns instants. Si això no passa, per favor visita
http://www.joventdelnord.net.

14 de gener, 2008

Èxit del concert-solidari per TV3

El passat dissabte 12 de gener el Bloc Jove de les comarques del nord, dins de la campanya “No me toques el Bartolo”, va organitzar un concert solidari a Vila-real per Tv3 i per la llibertat d’expressió, la recaptació del qual es destina íntegrament a col·laborar amb ACPV en el pagament de la injusta multa de 300.000€ que li ha imposat el Govern Valencià.

L’acte, tal com es pot observar en la fotografia, va ser un èxit tant per la gent que va congregar al llarg de tota la nit com pel ressò mediàtic que va obtindre. La festa va ser completa ja que vam poder comptar amb la presència de militants del Bloc Jove de les comarques centrals i entre tots vam disfrutar del gran ambient.

A més cal dir que el concert, que es presentava com una denuncia de la censura que es viu al País Valencià, es va convertir en una gran celebració; ja que dos dies abans se’ns va comunicar que l’ordre de tancament del repetidor del Bartolo havia sigut denegada pel jutjat de Castelló.

Aquesta batalla l’hem guanyada però la guerra continua, i ara els que ens volen tapar la boca i s’inventen lleis per reduir els drets democràtics als que més els convenen ja saben que ací estarem sempre preparats per dir-los: No me toques el Bartolo!

Només ens resta agrair als grups Pau Alabajos i els músics furtius, Malagäna!, Almorranes Garrapinyaes i Agraviats la seua participació i donar-vos les gràcies a totes i tots els que vau poder col·laborar en aquesta jornada festiva i alhora reivindicativa, perquè sou vosaltres els que veritablement feu tot açò possible.

Rebeu tot el nostre agraïment i una forta abraçada.

Xavi Ochando
Secretari Bloc Jove Vila-real

Vicent Marzà
Secretari Bloc Jove Castelló de la Plana