Hem canviat d'adreça!

Seràs redirigit automàticament a l'adreça nova en uns instants. Si això no passa, per favor visita
http://www.joventdelnord.net.

30 de novembre, 2008

Bases concurs DissenyArt

(extret del blog de Xavi Ochando: bonanitcresol.blogspot.com)


1. Objectius del concurs:

Difondre l'art del disseny, entre els i les joves de Vila-real a través de la creativitat utilitzant una peça gràfica com a mitjà de comunicació en l'àmbit d'una exposició gràfica i com a eina d’acció social.

2. Requisits:

A) Temàtica: sobre el tema “Tornem el mercat al centre” fes un cartell.

B) Totes les persones participants hauran d'acreditar dues dades bàsiques per poder concursar: ser menors de 35 anys i residir o ser naturals de Vila-real.

C) Les peces gràfiques hauran de realitzar-se amb el format de DIN A3 plus (1417x1984 píxels) en suport rígid (cartó ploma, etc.) i en format digital PNG, amb el màxim nivell de compressió possible. Dins del treball dissenyat ha d'estar inclòs necessàriament el lema del concurs “Tornem el mercat al centre”, els logotips del BLOC JOVE i el del Grup Municipal BLOC, que podran descarregar-se de la web http://www.dissenyart.info/, a banda de l’adreça web del BLOC Vila-real (http://www.blocvila-real.info/).

D) En el cas d'incloure fotografies, aquestes hauran de ser d'autoria del concursant o posseir-ne els drets corresponents. Si es vol afegir text, haurà de ser necessàriament en valencià.

E) Cada participant serà l'encarregat de fer arribar el seu treball a l'adreça Grup Municipal BLOC, plaça Major, s/n, 12540 Vila-real, amb l'assumpte: “Participant Concurs DissenyArt”. Cada treball haurà d'anar acompanyat d'un sobre tancat en forma de plica amb el títol de l'obra i les dades personals de l’autor/a , també podrà incriure’s via la secció “participa” de la web http://www.dissenyart.info/, on dresprés d’enviar el disseny, el sistema generarà un codi aleatori, en forma de plica virtual, que relacionarà l’obra amb les dades del participant. Quan s’exposen els dissenys per a la votació, només seran identificats per aquest codi. Quan hi haja un guanyador, amb els codis es relacionaran els dissenys amb els autors i es publicaran a la web.

Per tal de preservar l’anonimat dels dissenyadors i la imparcialitat dels jurats en particular i del concurs en general els noms de les persones concursants seran publicats en la pàgina web www.dissenyart.info després del veredicte del jurat i la votació popular. Fins eixe moment, només seran indentificats pel nom del disseny i el codi de participació.

3. Fases del concurs:

A) Fase d’inscripció: fins al divendres 17 d’abril de 2009

B) Fase d’exposició: des del 20 d’abril fins al 8 de maig romandran exposades tant en la web, www.dissenyart.info com a la sala que es designe en el seu moment perquè el públic i el jurat puguen valorar les obres.

4 Sistema de puntuació:

A) El sistema de puntuació constarà bàsicament de dues parts: la votació del públic i la dels jurats.

La primera es podrà fer per mitjà d’un sol vot personal a la web http://www.dissenyart.info/ o el dia de la inauguració de l’exposició dels cartells, mentre que el els jurats ho faran el mateix dia de l’exposició. Per vetllar per la imparcialitat del vot, el nom dels tres membres que composarà aquesta comissió d’experts serà fet públic la setmana abans.

B) La votació popular valdrà un punt del total, mentre que cada jurat disposarà d’un altre per atorgar-lo a l’obra que considere la millor. En cas d’empat el vot dels jurats serà l’encarregat de desfer-lo, si persisteix la igualtat el vot del president del jurat serà decisiu.

5. Premi:

Se seleccionarà i premiarà un treball guanyador d'entre tots els concursants, l’autor o autora del qual rebrà com a premi la quantitat de 500€ en efectiu a càrrec del BLOC JOVE Vila-real.

A banda, totes les obres gaudiran de la difusió que els done l’exposició pública de les obres tant en una sala com en la www.dissenyart.info i el cartell guanyador serà utilitzat com a imatge per a la campanya “Tornem el Mercat al Centre”.

Els guanyadors seran donats a conéixer a través del lloc web: http://www.dissenyart.info/ i personalment el mateix dia de la inauguració de l’exposició de les obres finalistes.

6. Desqualificacions:

A) En primer lloc cal dir que la inscripció en aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes bases i condicions de la iniciativa "DissenyArt".

B) Qualsevol participant que no complesca amb els requisits sol·licitats quedarà automàticament desqualificat.

C) No s'acceptaran treballs que no respecten les bases i condicions de tal concurs.

7. Drets d’autor, propietat intel·lectual i altres finalitats del concurs:

A) Davant de tot, els projectes constitueixen propietat intel·lectual dels seus autors, però s’entén que aquests en acceptar les bases cedeixen els drets d’autor, els resultats i informació sobre els projectes al BLOC JOVE, aquests podran ser difosos lliurement i sense restriccions en els mitjans i formes que es considere convenient en qualsevol moment sense que açò atorgue als concursants dret de cap compensació.

B) S’entén que una altra de les finalitats d’aquest concurs és la utilització del disseny gràfic i de la cartelleria com a elements de conscienciació social, pel que l’obra guanyadora serà utilitzada en la campanya que el BLOC durà a terme sota el lema que porten els mateixos cartells: “Tornem el Mercat al Centre”.

8. Altres:

Totes les qüestions que no estiguen previstes en aquestes bases seran resoltes pel BLOC JOVE, la decisió de les quals, així com les relacionades amb la interpretació d’aquest document i amb l'adjudicació dels premis, serà definitiva i inapel·lable.

Més informació a www.dissenyart.info