Hem canviat d'adreça!

Seràs redirigit automàticament a l'adreça nova en uns instants. Si això no passa, per favor visita
http://www.joventdelnord.net.

29 de novembre, 2008

Concurs DissenyArt

(extret del blog de Xavi Ochando: bonanitcresol.blogspot.com)


La publicitat i el disseny gràfic han portat a la cartelleria a ser un dels elements més importants en tots els àmbits de la societat, de fet, en aquest art destaquen noms valencians tan importants com el de Josep Renau, per esmenar-ne algun. Però és ara, a principis del segle XXI quan torna a estar de moda i fer que una part important del nostre jovent vila-realenc es dediquen a aquest món, tant per la seua projecció professional com artística.

Però la cartelleria no sempre ha sigut solament un element de publicitat, sinó que també ha gaudit al llarg dels anys d’un element de conscienciació i d’acció social molt important cara a les masses, i és centrant-se en aquesta vessant social i de conscienciació que des del BLOC JOVE presentem al públic vila-realenc aquest concurs que combina tres vessants:

En primer lloc, l’artística amb l’exposició i divulgació de les obres.

La segona de promoció dels autors, ajudant econòmicament a les dissenyadores i els dissenyadors joves de la nostra localitat que ara s’incorporen al món laboral o que estan acabant el seus estudis, més encara en una època de crisi on molts estan perdent la seua feina.

Per últim i sota el lema de “Tornem el Mercat al Centre” la vessant social del concurs, fent servir el cartell guanyador en una futura campanya del BLOC en aquest aspecte.

Tres parts d’un mateix concurs que redunden en benefici no només dels joves autors, que veuen com les seues obres són premiades i que també tenen una intensa difusió, sinó que a més també es beneficia la societat vila-realenca en general donant una imatge a campanyes que ens beneficien a totes i a tots.

Aquest projecte naix amb vocació de continuïtat i així combinarà l’art, amb l’incentiu econòmic al nostre jovent i cada temporada amb una reivindicació social diferent.