Hem canviat d'adreça!

Seràs redirigit automàticament a l'adreça nova en uns instants. Si això no passa, per favor visita
http://www.joventdelnord.net.

29 d’abril, 2009

Nova web BLOC Jove Comarques de Nord

Avui dimecres 29 d’abril estrenem una nova ferramenta per a mantenir al dia al jovent de les Comarques del Nord de les activitats organitzades pels diversos col·lectius locals i comarcals del Bloc Jove.

Pots accedir a la pàgina a http://www.joventdelnord.net

Aquesta nova web unitària deixa obsolet l’antic bloc de blogspot utilitzat fins ara per als anuncis dels col·lectius, i recupera d’aquest tots els missatges i comentaris anteriors.

A la nova web, a més de les notícies importants dels col·lectius, hem afegit un calendari per marcar els esdeveniments en els que participarem els joves de les comarques del nord, o els dies remarcables dels col·lectius locals. A més a més és molt més fàcil cercar informació determinada, navegar a l’històric de missatges o només vore els missatges d’un col·lectiu determinat.

Addicionalment, el sistema de comentaris ha estat millorat, per permetre la comunicació directa dels col·lectius amb el públic en general.

Esperem que aquesta nova ferramenta de comunicació siga útil per a tots els afiliats i amics del Bloc Jove, i al jovent de les Comarques de Nord en general.